Bo & Leva mässan i Järfälla den 26 maj

Järfälla är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I planerna finns 30 000 nya bostäder inom gångavstånd till tunnelbanan och många tusen kvadratmeter kommersiella ytor. Järfälla kommer med andra ord att bli en ny stad, och det förtjänar en bostadsmässa där dagens, och framtidens, Järfälla presenteras av de många aktörer som är med i att utveckla staden.

Under denna dag får du en bra inblick i hur det är att bo och leva i Järfälla. Kommunen berättar bland annat om hur staden ska växa och hur hållbarhetsvisionen för det nya Järfälla ser ut. Mälarvillan finns självklart på plats. Välkommen till vår monter där vi kan berätta mer om vad Mälarvillan kan erbjuda.

Dagen är fylld av nyttiga inspirationsföreläsningar, spännande talare och panelsamtal. Här kan både vuxna och barn delta i tipspromenad och tävlingar med fina priser.

Som moderator på scenen ser vi Doreen Månsson, välkänd radio- och teveprofil från bland annat SR, SVT och Barnkanalen.

Mälarvillan finns självklart på plats. Välkommen till vår monter där vi berättar mer om vad Mälarvillan kan erbjuda.

När: Lördag 26 maj kl. 10.00–16.00
Var: Herrestaskolan i Barkabystaden Järfälla
Pris: Fritt inträde

Tack för din beställning!
Din katalog är på väg.
Om du inte har fått din katalog inom 15 minuter, kolla din skräppost.
Finns den inte där heller, hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.
Vill du se mer? Beställ vår huskatalog
Jag vill ha den hemskickad Jag vill ha den digitalt
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den idag så får ni den hemskickad inom ett par dagar så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den så skickar vi den till er via mail så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.