Inredning – Valfrihet är vår standard

Precis som när det gäller att skapa ert drömhus finns det många möjligheter när det är dags att göra inredningsvalen. Här väljer ni att plocka ihop just de inredningsdetaljer som ger er personliga touch. För många är det här den roligaste delen av bygget! Alla produkter är från kända leverantörer. Har ni önskemål som går utanför detta går det också bra. Allt för att huset skall bli just ert drömhus!

Exteriör

Inredningsval-mälarvillan Fasadbeklädnad med liggande eller stående panel, färger på tak och hängrännor, typ av dörr och fönster – tillsammans skapar de det första intrycket av ert hus.
Fönster släpper in det nödvändiga ljuset och ger fin utsikt. Idag väljer många mindre och isolerande fönster för att minska energiförbrukningen.

Hall

”Välkommen till oss” – hur ska det kännas att kliva innanför dörren? Hur ska hallen fungera rent praktiskt? Det är vanligt att man vill ha ett tåligt golv i hallen, kanske en garderob? Ofta finns trappan till övervåningen i hallen, vad för slags stolpar och ledstång passar in?
Inredningsval-mälarvillan

Interiör genomgående

Inredningsval-mälarvillan Innertak, lister, dörrar och fönsterbänkar går oftast igen från rum till rum, varför de val ni gör här får stor betydelse för upplevelsen av ert hem. Stilrent och modernt eller kanske mer traditionellt och utsmyckat? Enkelt eller lyxigt? Valen hänger ihop med hur ni önskar färgsätta de olika rummen.

Vardagsrum

Ett rum att umgås i, både när ni är bara familjen och när ni får gäster. Här lägger ni kanske ett finare golv – ekparkett är vår standard, men det finns ett stort sortiment av golv att välja från. Tapeter sätter färgskalan och när ni planerar rummet är det bra att tänka på utsikten, tv:ns placering och kanske vill ni rent av ha en kamin?
Inredningsval-mälarvillan

Sovrum

Inredningsval-mälarvillan Ett rum för vila, men ibland också för lek eller arbete. En plats där man kan dra sig undan lite. I barnens rum blir det ofta mer fantasifulla tapeter, hos de vuxna strävar man gärna efter lugn och ro. Här behöver ni garderober och kanske är det skönt med en mjuk matta?

Kök

Köket är ofta husets hjärta och kräver lite extra planering, därför får ni hjälp av en representant från kökleverantören för att rita upp ert kök. Då får ni också möjlighet att se hur material och vitvaror ser ut samt hur de känns och fungerar i era händer. Praktiskt och funktionellt, ja, men det finns utrymme för mycket personlighet i sättet ni väljer att inreda ert kök på.
Inredningsval-mälarvillan

Bad och WC

Inredningsval-mälarvillan Det är vanligt att ha ett stort badrum och en mindre toalett med dusch. Porslin, kakel och klinker är praktiska material, liksom glasdörrar till duschutrymmet. Här vill man ofta ha det både praktiskt och fräscht, men det finns många olika stilar: drömmer ni kanske om ett riktigt lyxigt mini-spa?

Tvättstuga och uppvärmning

Varje hus behöver en tvättstuga och här gäller det att planera praktiskt. Plats att sortera och vika tvätt, en ho, tvättmaskin och så torktumlare eller torkskåp.

Ibland placeras värmepumpar i anslutning till tvättstugan, här väljer ni mellan frånluftsvärmepump som standard och bergvärmepump som tillval. Eller kanske ni funderar på solcellspaket? En hållbar lösning som finns tillgänglig som tillval.
Inredningsval-mälarvillan

Tack för din beställning!
Din katalog är på väg.
Om du inte har fått din katalog inom 15 minuter, kolla din skräppost.
Finns den inte där heller, hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.
Vill du se mer? Beställ vår huskatalog
Jag vill ha den hemskickad Jag vill ha den digitalt
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den idag så får ni den hemskickad inom ett par dagar så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den så skickar vi den till er via mail så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.