Vill du jobba hos Mälarvillan?

Vår vision är att fler ska bo i skräddarsydda hus. Idén att hjälpa våra kunder att förverkliga sina husdrömmar återspeglar sig i kreativa arbetsuppgifter, omväxlande utmaningar, laganda och arbetsglädje. Det är vi tillsammans som är Mälarvillan.

Belöningen är kompetens- och personlig utveckling, stolthet och sist men inte minst – nöjda kunder.

Mälarvillan är ett lönsamt företag i utveckling. Idag är vi cirka 30 anställda men efterfrågan på våra produktioner växer och vi behöver bli fler. Kanske du är vår nya kollega? Se lediga tjänster här nedan.


Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Mälarvillan eller om du vill skicka in en spontanansökan.

Just nu söker vi:

Ge inspiration, kunskap och trygghet

”Mälarvillan har inga färdiga husmodeller. Min uppgift är att samskapa kundernas hem genom att vara lyhörd för deras drömmar och ge inspirerande idéer på hur andra har gjort utifrån våra erfarenheter. Jag realiserar önskemål i unika lösningar, prisvärda offerter och tydliga avtal. Att bygga hus är en personlig och långsiktig investering där jag ser till att kunden känner sig trygg och får det hus som de önskar.”

Helén Olsen, säljare

Skapa en konstruktion som håller i 100 år

”Som husprojektör omvandlar jag lösryckta tankar, skisser på servetter och arkitektritningar till en färdig byggritning. Min målsättning är att fånga och praktiskt lösa kundernas drömmar och behov, få ut det bästa av en tomt och skapa en kvalitativ konstruktion för ett hus som ska stå i minst 100 år.”

Sophia Tillas Engberg, ritare och husprojektör

Ledande hustillverkare i Mälardalen

Vi designar, konstruerar och tillverkar hus och kommersiella fastigheter till både privatkund och partners i bygg- och fastighetsbranschen. Våra kontor finns i Västerås och Eskilstuna, vår produktionsanläggning i Surahammar. Redan tidigt i processen träffar vi våra kunder som gör besök i vår produktionsanläggning. Här kan du ställa frågor, titta på träfasader och känna på materialen.

Vill förvalta förtroenden med nollfelsvision

”Som projektledare lotsar jag våra kunder genom hela byggprocessen och tar ansvar för att deras hus blir byggt som planerat. Jag stämmer av med kund steg för steg och kallar till viktiga möten. Jag säkerställer också att vi och våra leverantörer följer byggnormer och lagar. Mitt mål följer Mälarvillans; att ha en nollfelsvision vid slutbesiktning. Att bygga någons hem är ett förtroende jag förvaltar väl.”

Peter Asplund, projektledare