Vill du jobba hos Mälarvillan?

Vår vision är att fler ska bo i skräddarsydda hus. Idén att hjälpa våra kunder att förverkliga sina husdrömmar återspeglar sig i kreativa arbetsuppgifter, omväxlande utmaningar, laganda och arbetsglädje. Det är vi tillsammans som är Mälarvillan.

Belöningen är kompetens- och personlig utveckling, stolthet och sist men inte minst – nöjda kunder.

Mälarvillan är ett lönsamt företag i utveckling. Idag är vi cirka 45 anställda men efterfrågan på våra produktioner växer och vi behöver bli fler. Kanske du är vår nya kollega? Se lediga tjänster här nedan.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Mälarvillan eller om du vill skicka in en spontanansökan.

Kontakta Mälarvillan

Malin Lagelius Hammarström

Ekonomichef/Personalchef 021-470 56 06 073-274 83 98 malin.hammarstrom@malarvillan.se

Ge inspiration, kunskap och trygghet

”Mälarvillan har inga färdiga husmodeller. Min uppgift är att samskapa kundernas hem genom att vara lyhörd för deras drömmar och ge inspirerande idéer på hur andra har gjort utifrån våra erfarenheter. Jag realiserar önskemål i unika lösningar, prisvärda offerter och tydliga avtal. Att bygga hus är en personlig och långsiktig investering där jag ser till att kunden känner sig trygg och får det hus som de önskar.”

Nina Ekberg, säljare

nina-jobba-hos-oss-malarvillan

Skapa en konstruktion som håller i 100 år

”Som konstruktör omvandlar jag lösryckta tankar, skisser på servetter och arkitektritningar till en färdig byggritning. Genom många års erfarenhet har jag lärt mig att fånga och praktiskt lösa kundernas drömmar och behov, få ut det bästa av en tomt och skapa en kvalitativ konstruktion för ett hus som ska stå i minst 100 år.”

Steve Söderström, konstruktör

steve-jobba-hos-oss-malarvillan

Ledande hustillverkare i Mälardalen

Vi designar, konstruerar och tillverkar hus och kommersiella fastigheter till både privatkund och partners i bygg- och fastighetsbranschen. Våra kontor finns i Västerås och Eskilstuna, vår produktionsanläggning i Surahammar. Redan tidigt i processen träffar vi våra kunder som gör besök i vår produktionsanläggning. Här kan du ställa frågor, titta på träfasader och känna på materialen.

produktion-jobba-hos-oss-malarvillan

Vill förvalta förtroenden med nollfelsvision

”Som projektledare lotsar jag våra kunder genom hela byggprocessen och tar ansvar för att deras hus blir byggt som planerat. Jag stämmer av med kund steg för steg och kallar till viktiga möten. Jag säkerställer också att vi och våra leverantörer följer byggnormer och lagar. Mitt mål följer Mälarvillans; att ha en nollfelsvision vid slutbesiktning. Att bygga någons hem är ett förtroende jag förvaltar väl.”

Peter Asplund, projektledare

peter-jobba-hos-oss-malarvillan

Tack för din beställning!
Din katalog är på väg.
Om du inte har fått din katalog inom 15 minuter, kolla din skräppost.
Finns den inte där heller, hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.
Vill du se mer? Beställ vår huskatalog
Jag vill ha den hemskickad Jag vill ha den digitalt
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den idag så får ni den hemskickad inom ett par dagar så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den så skickar vi den till er via mail så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.