K-ritare till Mälarvillan

 Mälarvillan är vår regions största husleverantör med lokal tillverkning, och vi fortsätter att växa. Vi har tillverkat hus sedan 1994.

Våra K-ritare konstruerar de olika väggblocken som sedan produceras i vår produktion i Surahammar. Tjänsten är placerad i Surahammar och innebär ett nära samarbete med produktionen samt kundteamen på vårt kontor i Västerås.

Inom Mälarvillan jobbar vi i arbetslag och ett delegerat ledarskap där vi tillsammans löser uppgifterna.

Vi söker dig som:
Har relevant utbildning, eller motsvarande kompetens för arbetet. Du är väl förtrogen med huskonstruktion och dess processer och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du tycker om nya utmaningar då de flesta av våra hus är skräddarsydda, vilket innebär att varje projekt är unikt och nytt.

Du bör ha vana från Autocad eller liknande program och i övrigt vara en van användare av officepaketet. Det är meriterande om du har vana från Roofcon, Pamir eller Revit. Du bör även ha vana och kunskap av AMA och BBR.
För att lyckas och trivas som K-ritare hos oss på Mälarvillan är du positiv, drivande och ambitiös. Som person är du lyhörd och social. Samt lätt att samarbeta med flera personer då du i denna roll har många kontaktytor.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med stor kompetens. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden. Mälarvillan har korta beslutsvägar, många nöjda kunder, trevliga medarbetare och jobbar på en spännande marknad med många möjligheter.

Tjänsten är ett vikariat Fr om 1 feb 2018 – 1 mars 2019 med möjlighet till förlängning.

Låter detta intressant för dig?

Välkommen med din ansökan.  Urval sker löpande. Din ansökan mailar du till lars.johansson@malarvillan.se eller skicka till Mälarvillan AB, Sjöhagsvägen 6, 72132 Västerås.
Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lars Johansson på Mälarvillan AB på 021- 470 56 20.

 

Tack för din beställning!
Din katalog är på väg.
Om du inte har fått din katalog inom 15 minuter, kolla din skräppost.
Finns den inte där heller, hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.
Vill du se mer? Beställ vår huskatalog
Jag vill ha den hemskickad Jag vill ha den digitalt
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den idag så får ni den hemskickad inom ett par dagar så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den så skickar vi den till er via mail så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.