En av de viktigaste faktorerna för att du ska trivas i ditt nybyggda hus är att hitta en tomt med rätt läge. Var vill du bygga ditt hus? På landet? Kanske vid en sjö? Är det viktigt med samhällsservice, skolor och grannar?

Det finns inga färdiga Mälarvillanhus. Vi skapar det hus du vill ha på den plats du valt ut. Det är dina idéer och våra konstruktörer som tar fram det. Självklart anpassat för att stå på bästa sätt på den tomt ni väljer.

Information om lediga tomter

Vill du ha information om lediga tomter och kommande områden och lite annat som kan vara intressant när man planerar att bygga hus? När något nytt händer kring kommande områden och lediga tomter i Västerås och Eskilstuna med omnejd, skickar vi ut information till intresselistan.
Vill du vara med på intresselistan? Skicka ett mail till gunilla.kaneberg@malarvillan.se.

Lediga tomter just nu

Nedan visas lediga tomter på områden där vi bygger idag.

 

Tack för din beställning!
Din katalog är på väg.
Vill du se mer? Beställ vår huskatalog
Jag vill ha den hemskickad Jag vill ha den digitalt
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den idag så får ni den hemskickad inom ett par dagar så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den så skickar vi den till er via mail så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.