Mall tomter

Nära Västerås stadskärna och vid golfbana.
Här samarbetar Mälarvillan med markägaren där ni köper tomten av markägaren och huset av oss, Mälarvillan.

Bjärby ligger nära landsbygd och endast tre kilometer från Västerås stadskärna. Här finns många möjligheter till fritidsaktiviteter inom räckhåll, exempelvis golfbana med restaurang, skidbacke, längd-och motionsspår samt en friluftsgård. På gångavstånd finns matbutik, öppen förskola, fritidsgårdar samt skolor upp till årskurs nio.

I området har nu sex stycken tomter släppts som ger dig möjlighet att bo modernt och bekvämt i ett nybyggt, eget drömhus. För dig som inte har ett färdigt arkitekt­förslag föreslår vi två hustyper som passar området och som följer detaljplanens riktlinjer. Se dem gärna som inspiration och en början på vår väg att samskapa ert nya hem.

Mälarvillans hus bygger vi inomhus i vår produktion i Surahammar. Våra hus är välisolerade och har låg energiförbrukning, vilket ger låga driftskostnader och ett jämnt inomhusklimat.

Inredningsval

Invändigt gör ni era inrednings­val från kända leverantörer som exempelvis Siemens, Svedbergs och Vedum där ni sätter er per­sonliga prägel på ert nya hem. I samtliga av våra innerväggar har vi osb, gips och isolering. Taken bygger vi med gedigen konstruktion där vi använder råspont, papp, läkt och betongpanna.

Prislista

Säljfolder

Situationsplan

Försäljning

Försäljning av husen sker genom Christer Källmén. Har du frågor om våra hus eller vill veta mer om området, kontakta honom på:

021-470 56 03 eller christer.kallmen@malarvillan.s