Nära Västerås stadskärna och vid golfbana.
Här samarbetar Mälarvillan med markägaren där ni köper tomten av markägaren och huset av oss, Mälarvillan.

Visning av tomterna på plats:

Söndag 7 oktober kl. 15.00-15.30

Informationsmöte gällande tomterna på Mälarvillans kontor, Sjöhagsvägen 6:

Onsdag 3 oktober kl. 17.00-17.30

Bjärby ligger nära landsbygd och endast tre kilometer från Västerås stadskärna. Här finns många möjligheter till fritidsaktiviteter inom räckhåll, exempelvis golfbana med restaurang, skidbacke, längd-och motionsspår samt en friluftsgård. På gångavstånd finns matbutik, öppen förskola, fritidsgårdar samt skolor upp till årskurs nio.

 

I området har nu sex stycken tomter släppts som ger dig möjlighet att bo modernt och bekvämt i ett nybyggt, eget drömhus. För dig som inte har ett färdigt arkitekt­förslag föreslår vi två hustyper som passar området och som följer detaljplanens riktlinjer. Se dem gärna som inspiration och en början på vår väg att samskapa ert nya hem.

 

Mälarvillans hus bygger vi inomhus i vår produktion i Surahammar. Våra hus är välisolerade och har låg energiförbrukning, vilket ger låga driftskostnader och ett jämnt inomhusklimat.

 

Inredningsval

Invändigt gör ni era inrednings­val från kända leverantörer som exempelvis Siemens, Svedbergs och Vedum där ni sätter er per­sonliga prägel på ert nya hem. I samtliga av våra innerväggar har vi osb, gips och isolering. Taken bygger vi med gedigen konstruktion där vi använder råspont, papp, läkt och tegel.

 

Prislista

Säljfolder

Situationsplan

 

Försäljning

Försäljning av husen sker genom Christer Källmén. Har du frågor om våra hus eller vill veta mer om området, kontakta honom på:

021-470 56 03 eller christer.kallmen@malarvillan.se

 

 

Tack för din beställning!
Din katalog är på väg.
Om du inte har fått din katalog inom 15 minuter, kolla din skräppost.
Finns den inte där heller, hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.
Vill du se mer? Beställ vår huskatalog
Jag vill ha den hemskickad Jag vill ha den digitalt
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den idag så får ni den hemskickad inom ett par dagar så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den så skickar vi den till er via mail så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.