Hagge GK – Natursköna tomter mellan Smedjebacken och Ludvika

Välkommen till Hagge GK, en pärla mellan Smedjebacken och Ludvika. Här erbjuds ett aktivt liv i en rofylld miljö. Området är beläget ca 10 km från Ludvika och 12 km från Smedjebacken där bussförbindelse liksom bra cykelväg finns.

Genom vårt marksamarbete med Hagge GK köper du tomten från markägaren genom Svensk Fastighetsförmedling och huset av oss på Mälarvillan. 

Tomterna
Området innefattar 13 st tomter enligt tomtkartan till vänster. 

Tomterna som erbjuds är 1100-1600 kvm.
Till tomterna anordnas gemensam anläggning för vatten och avlopp liksom el.

Tomtpris 497 000kr.
Inkoppling av VA och el är inkluderat i pris.

För informationsbroschyr i PDF tryck HÄR 

Husförslag
Hos Mälarvillan bestämmer du själv hur ditt hem ska se ut. Som inspiration under husbyggarprocessen har vi några husmodeller som bygger på våra erfarenheter och samlade idéer och som passar precis som dom är eller med modifieringar .

Villa Björknäs är en omtyckt husmodell med sin smarta planlösning och snygga utsida på endast 124 m2. Andra husmodeller som kan inspirera är Villa Bredsdal eller Villa Helgö. Eller varför inte bläddra runt bland våra planlösningar?!

Vi gör det enkelt

Genom vårt samarbete med Svensk Fastighetsförmedling (SF) kan vi lösa hela din husprocess. Vid ett köp av en Mälarvilla på Hagge GK har SF hand om avtalet för tomten och Mälarvillan för ditt hus. Vid totalentreprenad (nyckelfärdigt) har du endast ett kontrakt med Mälarvillan för ditt hus och kan föllja byggnationen enligt vår process.

Har du dessutom idag en bostadsrätt eller en villa som ska säljas löser vi det med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling i den ort du bor . Kan det bli enklare att göra sitt bostadsbyte?!

 

Har du frågor?
Kontakta Johan Nordbrandt på Mälarvillan, johan.nordbrandt@malarvillan.se, 021-470 56 12
eller Angelica eller Lucas på Svensk Fasilghetsförmedling.
angelica.ludvika@svenskfast.se, 0703-98 08 00
lucas.ludvika@svenskfast.se, 0725-41 44 50