Mälby Park i Eskilstuna

Ledig tomt: Tomt nr 1 – SÅLD

Var? Vesterbergs väg/Dikesvägen, Torshälla/Eskilstuna

Detta är ett projekt där vi på Mälarvillan samarbetar med markägaren där ni köper tomten av markägaren via mäklaren och huset av oss på Mälarvillan.

På tomt 1 finns färdig platta för 124 kvm hus, så här kan det gå fort för dig som har bråttom. Ta chansen att få se tomten på plats och de hus vi redan byggt.

Boka ett förutsättningslöst möte med Nina Ekberg så kan hon berätta mer om området och möjligheterna med huset.

Kontakta Nina Ekberg på Mälarvillan: nina.ekberg@malarvillan.se eller 016-542 39 40

I Mälby Park kan du bo i den historiska miljön där man redan på tidigt 1900-tal byggde upp en sommaridyll. Hit reste de hårt arbetande människorna för att njuta av sin ledighet.

Mälby gård som tidigare hette Mälby Södergården har legat på samma plats så långt tillbaka som mitten av 1600-talet. Bostadshusen är från 1909. Södra delen av planområdet har varit öppen, odlad mark lika länge som man följt byn på kartor.

Nu har du möjlighet att bo modernt och bekvämt i ett nybyggt hem oavsett ålder eller generation, Mälarvillan kommer att bygga boende som passar alla.
Du har närheten till Mälarbadens bad och båtliv, golfbana eller varför inte ett besök på restaurangen som erbjuder god mat och dryck i en helt underbar miljö.
I närheten finns även tre mindre badplatser där du kan tillbringa en solig dag, vilken väljer du?

För bokalkyl/lånelöfte: Klicka här och maila eskilstuna.3068@nordea.se