Sälfjällstorget, Sälen

I ett populärt område med få möjligheter till nybyggnation finns nu chansen på Olarsängen, strax norr om Sälfjällstorget. Genom HUSARVID AB försäljs denna tomt med entreprenad och  fritidshus på. 

Området

För att komplettera helhetsupplevelsen har du från Sälfjällstorget gångavstånd till det mesta utav Lindvallens utbud. Förutom nöjen, restauranger, butiker, liftar och skidbackar beläget på självaste torget har du också gångavstånd till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning samt Gustavstorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger.

Fastigheten

Pris 6 490 000 kr/st

Förslagsritning finns för fastigheten och det angivna priset gäller standardval av hög kvalitet som givetvis går att påverka.

Förslag
Boarea: 143,1
Biarea: 45,2
Byggnadsarea: 94,9
Antal rum: 6
Varav sovrum: 4 

Byggnadstyp: 1 1/2 plan
Fasad: Liggande träpanel
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Stomme: Trä
Utvändigt plåtarbete: Plåtisol
Grundläggning: Platta på mark
Fönster: 3-glasfönster isoler
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med golvvärme
Ventilation / Typ: Mekanisk frånluft
Tomtarea: 817 kvm

 På förslagsritningen är huset utrustat med braskamin och gott om plats för hela familjen i form av 10 bäddar och rymligt allrum. Hall på 7,7 kvm med torkskåp, pjäxhylla och förvaring. Badrum på nedre plan med WC, dusch, kommodpaket från Svedbergs, bastu, relax och tvättstugedel för klädvård. Köksinredning från Vedum och vitvaror från Siemens. På övre loftplan ett mindre allrum, WC och två sovrum. Dessutom ger en öppning ner till allrum en otrolig rymd på nedre plan. Veranda med utgång från kök och hall samt skidförråd på tomten.

För mer bilder och information se 

Annons på Skandiamäklarnas hemsida

Har du frågor?

Kontakta Johan Nordbrandt på Mälarvillan, johan.nordbrandt@malarvillan.se, 070-056 94 90