Sjönära tomter mellan Karlskoga och Degerfors

Här erbjuds fem strandnära tomter som är belägna vid kommungränsen mellan Karlskoga-Degerfors i området Tällekullen. Tomterna har ett attraktivt läge där man har sjöutsikt från alla tomter. Läget är optimalt då man har ängsmark bakom och sjön Möckeln framför. I området finns gemensam badplats. Den nya detaljplanen ger möjlighet till att bygga ett riktigt drömboende med en underbar utsikt. Tomterna variera i storlek från 612 kvm till 1 009 kvm. 

Tomterna ligger i Degerfors kommun, 50 m från kommungränsen mellan Degerfors och Karlskoga.

  • Tällekullen 1:32, 612 kvm
  • Tällekullen 1:33, 934 kvm
  • Tällekullen 1:34, 959 kvm
  • Tällekullen 1:35, 1009 kvm 
  • Tällekullen 1:36, 960 kvm

Tomterna säljs genom Svensk Fastighetsförmedling i ett samarbete med Mälarvillan.  Mer information om tomterna finns på Svensk Fastighetsförmedlings hemsida. 

Detta är ett av våra marksamarbeten där du får hjälp med husplaner och nybyggnation av oss på Mälarvillan och köper tomten genom Svensk Fastighetsförmedling. Välkommen att kontakta Johan Nordbrandt (070-05609490) på Mälarvillan för mer information om hur du kan starta din resa mot ditt drömhus. 

Vid nybyggnation finns kommunalt VA att anslutas via Degerfors kommun som ger dig ett bekvämt och behagligt boende. El erbjuds från Degerfors Energi och även fiber kommer erbjudas under 2019/2020. Här finner ni närhet till sjön Möckeln och med cykel eller bil når du enkelt Storängens affärsområde i Karlskoga. Med bilresa mot Degerfors tar du dig enkelt till Degerfors golfbana som är belägen precis vid infarten till Degerfors.