Skräddarsytt hus eller husmodell

Skräddarsytt - ett hus precis som du vill ha det, skapat efter dina idéer. Med vår erfarenhet och expertis som komplement.

Husmodell - ett redan ritat hus som vi skapat från våra kunders populäraste val och planlösningar. Fri att använda som den är eller ändra efter dina idéer.

Vägen till ditt drömhus kan se ut på olika sätt. Mälarvillans signum har sedan starten varit att vi hjälper dig som kund att designa ett nytt och unikt hem i en helt fri form utifrån just era önskemål och tomtförutsättningar. 

På detta sätt har vi sedan starten 1994 leverera hundratals hus och kommer att fortsätta med precis just det. Det är Mälarvillans historia och den är vi väldigt stolta över.

Vi är flexibla och har inga begränsningar i varken utformning eller planlösning. Däremot har vi mängder med ritningar som kan användas och byggas precis som de är eller som ett material att utgå ifrån, fritt att ändra och forma till just er skräddarsydda Mälarvilla.

Vi hjälper er med smarta planlösningar så huset räcker länge. Det är vad vi menar med att samskapa ert hem.

Vi har dock över tid funnit att många önskemål är liknande, vilket har lett till att vi tagit fram ett antal husmodeller med våra kunders populäraste val av stil, planlösning och inredning.

Syftet med husmodellerna är därför att kunna erbjuda ett lite mer färdigt koncept att utgå ifrån. Kanske hittar du ditt drömhus bland våra välplanerade byggklara husmodeller? Eller så ser du en husmodell du tycker om, men vill göra en egen variant för att passa just era önskemål och förutsättningar.

För Mälarvillan är det naturligtvis inga problem – det är ju det vi alltid har gjort!