Snickare/Blockspikare till Mälarvillan

Mälarvillan AB bedriver verksamhet i Mälardalen och har sitt säte i Västerås. Vi ritar, konstruerar och tillverkar villor, fritidshus, kommersiella lokaler, radhus, parhus m.m. Våra kunder är både privatkunder och byggföretag/partners i Mälardalen med omnejd. Huvudkontorets placering är i Västerås med säljkontor i Eskilstuna och produktionen finns i Surahammar. Vi är i dagsläget ca 45 anställda.

Mälarvillan är vår regions största husleverantör med lokal tillverkning, vi har tillverkat hus till både privatpersoner och företag sedan 1994, och vi fortsätter att växa. 

För att möta den ökande efterfrågan behöver vi utöka antalet Snickare/ Blockspikare till vår produktion i Surahammar.

Vi söker dig som:

Har en utbildning eller erfarenhet, gärna flerårig, från husproduktion eller byggnation.

Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa våra mål. Ditt engagemang smittar av sig på dina kollegor.  Vi ser gärna att du har:

  • Tidigare kunskap från hustillverkning/byggnation.
  • Kunskap inom ritningsläsning.
  • Erfarenhet av maskiner och utrustning.
  • God insyn i kvalitetsarbete.
  • Truck/lastmaskins/travers utbildning.

Om du idag har en arbetsledande ställning så ser vi det som en merit.

Att vara lyhörd, flexibel, positiv och ansvarsfull är viktiga punkter för att vi tillsammans ska kunna leverera hus av toppkvalité och ge kunderna det hem som de längtat efter. Det betyder att vi tillsammans lyfter och uppmuntrar varandra för att vi ska komma framåt och utvecklas.

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med stor kompetens. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden. Företaget har korta beslutsvägar, många nöjda kunder, trevliga medarbetare och jobbar på en spännande marknad med många möjligheter.

 

Låter detta intressant för dig?

Välkommen med din ansökan senast den 31 Maj.  Urval sker löpande. Din ansökan mailar du till malin.hammarstrom@malarvillan.se eller skicka till Mälarvillan AB, Sjöhagsvägen 6, 721 32 Västerås.
Frågor om tjänsten besvaras av produktionschef Johan Knuth på Mälarvillan AB på 072-250 56 22.

 

Tack för din beställning!
Din katalog är på väg.
Vill du se mer? Beställ vår huskatalog
Jag vill ha den hemskickad Jag vill ha den digitalt
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den idag så får ni den hemskickad inom ett par dagar så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den så skickar vi den till er via mail så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.