fbpx

Börja ditt husprojekt här

Från första kundmötet till att du kliver in i ditt egna, personligt planerade hus, är vi med och samskapar ditt hem. Vi är vana att hantera det praktiska med tomt och bygglov, vi ritar huset efter ditt önskemål, vi bistår med kunskaper när du väljer inredning och vi kan ta hela bygget från start till mål om du så önskar – eller bara leverera stommen till dig som tycker om att göra resten själv. När du för första gången kliver in i ditt nya hem och känner dig tillfreds, får vi vår belöning och bekräftelse på att vi har lyckats.

Husmöte med Mälarvillan

Steg 1: Mötet

Ta med dina idéer och funderingar så sätter vi oss tillsammans och drar de första strecken på det som ska bli ditt egna, personligt utformade hus.

Vi gör vårt yttersta för att förvalta det förtroende vi får av dig på bästa sätt. Därför går vi noga igenom processen med hur vi bygger hus tillsammans med dig. Vi vill att du ska känna trygghet hela vägen. En del av våra kunder vill köpa stommen och göra resten själva, andra vill flytta in i ett nyckelfärdigt hus. Du bestämmer själv hur stor del av jobbet som du vill att vi ska göra. Oavsett vilket skapar vi nu ett personligt skräddarsytt hem till dig.

Om du inte redan har en tomt, kan vi hjälpa er. Vi har ett brett kontaktnät och håller oss uppdaterade om tillgängliga tomter.

Se våra lediga tomter
Kontakta oss

Steg 2: Husritning

Vi kan utgå från dina idéer och exempel eller så tar vi fram förslag. Du kan gärna kika på våra inspirationshus.

All byggnation måste följa planbestämmelser; hur stort och högt får ni bygga på just er tomt? Självklart ser vi till att husplanerna stämmer med detta och försöker också ta hänsyn till framtida behov i planeringen. Ett boende är en långsiktig investering som ska hålla länge. När du är nöjd med ritningen skriver vi avtal och går igenom alla bygghandlingar tillsammans.

Se våra inspirationshus
Våra planlösningar
Husritning

Inredningsval

Steg 3: Inredningsval

Medan vi väntar på klartecken på bygglovet går vi igenom de olika valen för inredningen. Vilka färger och material vill du ha för att huset ska kännas hemma för dig? Du kan sitta hemma i lugn och ro och gå igenom olika alternativ, eller göra valen tillsammans med vår säljare. När du ska välja exempelvis köksinredning, kakel och klinker får du träffa våra samarbetspartners.
Förslag på planlösningar
Kontakta oss

Steg 4: Byggnation

Vid köp av nyckelfärdigt hus får du en egen projektledare med byggtekniska kunskaper som ansvarar för ditt bygge tills det är klart. Projektledaren kommer att vara med på ditt sista möte med säljaren för att sätta sig in i just ditt husbygge och blir sedan den kontaktperson som är med på resten av din husresa. Genom löpande avstämningsmöten med dig som kund ser vi till att huset följer visionen och du kan stegvis följa hur vi närmar oss ditt färdigbyggda hus.
Börja husprojektet här. Steg 4- byggnation
Börja ditt husprojekt här  - Välkommen hem

Steg 5: Välkommen hem

När huset är klart utförs en slutbesiktning av en oberoende besiktningsman. Den personen ska avgöra om du har fått vad ni köpt enligt gällande avtal, samt avgöra om entreprenaden är färdig och godkänd. I samband med slutbesiktningen överlämnar vi nycklarna till ditt nyckelfärdiga hus. Sedan är det bara för dig att flytta in!
Kontakta oss för att boka ditt första möte