Vi skapar husprojektet tillsammans

Från första kundmötet till att ni kliver in i ert eget, personligt planerade hus, är vi med och samskapar ert hem. Vi är vana att hantera det praktiska med tomt och bygglov, vi ritar huset efter era önskemål, vi bistår med kunskaper när ni väljer inredning och vi kan ta hela bygget från start till mål om ni så önskar – eller bara leverera stommen till er som tycker om att göra resten själv. När ni för första gången kliver in i ert nya hem och känner er glada och nöjda, får vi vår belöning och bekräftelse på att vi lyckats.

STEG 1: MÖTET

Ta med era idéer och funderingar så sätter vi oss tillsammans och drar de första strecken på det som ska bli ert eget, personligt utformade hus.

Vi gör vårt yttersta för att förvalta det förtroende vi får av er på bästa sätt. Därför går vi noga igenom processen med hur vi bygger hus tillsammans med er. Vi vill att ni ska känna er trygga hela vägen. En del av våra kunder vill köpa stommen och göra resten själva, andra vill flytta in i ett nyckelfärdigt hus. Ni bestämmer själva hur stor del av jobbet som ni vill att vi ska göra. Oavsett vilket skapar vi nu ett personligt skräddarsytt hem till er

Om ni inte redan har en tomt, kan vi hjälpa er. Vi har ett brett kontaktnät och håller oss uppdaterade om tillgängliga tomter.

SE LEDIGA TOMTER HÄR
KONTAKTA OSS

STEG 2: HUSRITNING

Vi kan utgå från era idéer och exempel eller så tar vi fram förslag. Kika gärna på våra inspirationshus.

All byggnation måste följa planbestämmelser; hur stort och högt får ni bygga på just er tomt? Självklart ser vi till att husplanerna stämmer med detta och försöker också ta hänsyn till framtida behov i planeringen. Ett boende är en långsiktig investering som ska hålla länge. När ni är nöjda med ritningen skriver vi avtal och går igenom alla bygghandlingar tillsammans.

SE VÅRA INSPIRATIONSHUS HÄR
SE EXEMPEL PÅ PLANLÖSNINGAR HÄR

STEG 3: INREDNINGSVAL

Medan vi väntar på klartecken på bygglovet går vi igenom de olika valen för inredningen. Vilka färger och material vill ni ha för att huset ska kännas hemma för er? Ni kan sitta hemma i lugn och ro och gå igenom olika alternativ, eller göra valen tillsammans med vår säljare. När ni ska välja exempelvis köksinredning, kakel och klinker får ni träffa våra samarbetspartners.
SE EXEMPEL PÅ PLANLÖSNINGAR HÄR
KONTAKTA OSS

STEG 4: BYGGNATION

Vid köp av nyckelfärdigt hus får ni en egen projektledare med byggtekniska kunskaper som ansvarar för ert bygge tills det är klart. Projektledaren kommer att vara med på ert sista möte med säljaren för att sätta sig in i just ert husbygge och blir sedan den kontaktperson som är med på resten av er husresa.

Genom löpande avstämningsmöten med er ser vi till att huset följer visionen och ni kan steg för steg följa hur vi närmar oss ert färdigbyggda hus.

STEG 5: VÄLKOMMEN HEM

När huset är klart utförs en slutbesiktning av en oberoende besiktningsman. Den personen ska avgöra om ni har fått vad ni köpt enligt gällande avtal, samt avgöra om entreprenaden är färdig och godkänd.

I samband med slutbesiktningen överlämnar vi nycklarna till ert nyckelfärdiga hus, nu är det bara att flytta in!

Välkommen hem till er nya Mälarvilla!

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA ETT FÖRSTA MÖTE