Husalternativ för företaget

Mälarvillan erbjuder olika alternativ för byggföretag som själva sköter entreprenad eller exploatörer som vill beställa nyckelfärdiga hus på ett kontrakt. Med kontor i Västerås, Örebro och Eskilstuna samt egen produktionsanläggning i Surahammar finns vi nära. Det borgar för trygga affärer, korta ledtider, korta transportvägar och prisvärda lösningar.

SE REFERENSPROJEKT HÄR

STOM- OCH BLOCKLEVERANTÖR

Byggföretag anlitar Mälarvillan i byggprojekt för att få specialanpassade stommar och block till byggnation av bland annat skolor, större boenden och parhus.

TOTALENTREPRENAD

Exploatörer, exempelvis bostadsrättsföreningar, väljer Mälarvillan som husleverantör med totalentreprenad. Vi åtar oss entreprenörsansvaret för 1- och 2-planshus såsom radhus, parhus, kedjehus och fristående villor.

Mälarvillan erbjuder två alternativ:

  1. Beställaren driver projektet. Färdig grund inkl. markarbeten.
  2. Mälarvillans projektledare samordnar hela byggprocessen inklusive grund- och markarbeten.

NÄRPRODUCERAT

Vi ställer höga krav på att material, produktion och transporter följer gällande normer och krav på låg energianvändning och miljöbelastning. Våra 20-tal hantverkare i produktionsanläggningen i Surahammar sätter ihop husen för hand – spikpistolen är en av produktionens få maskiner. Vårt trä hämtar vi från skogar och sågverk i närområdet. Med korta kedjor blir våra leveranser prisvärda och samhällsvinsterna stora.

Du är såklart alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor