LÅT OSS BYGGA DITT HEM PRECIS SOM DU VILL

Utgå ifrån våra husmodeller som inspiration och rita ditt drömhus eller använd dem precis som de är. Såklart hjälper vi dig i processen med allt från planlösning till bygghandlingar. Vi har ju en del erfarenhet att ta av.

HUSMODELLER

Detta är några exempel på hus och stommar att utgå ifrån.
Kontakta oss om du har andra idéer.

VILLA FRÖVIK

110 KVM

Frövik är en liten men otroligt smart planerad villa. Passar både den lilla familjen liksom ett par som önskar ett praktiskt och välplanerat hem med kök och vardagsrum i centrum.

Går att variera i oändlighet, varför inte med svart panel och svart plåttak eller klassiskt rött med en liten förstukvist och foder i vitt.

SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING HÄR
LADDA NER PDF

VILLA BJÖRKNÄS

124 KVM

En husmodell som växt fram från många kunders val och drömmar. Med det generösa ljusinsläppet och ryggåstaket genom umgängesdelarna i centrum av huset charmar denna enplansvilla de flesta.

Björknäs finns i många olika utföranden med varierande planlösningar och storlekar för det är just så vi jobbar. Vi utgår från en idé, din eller vår, och skapar ditt drömhus!

SE EXEMPEL PÅ PLANLÖSNINGAR HÄR
LADDA NER PDF

VILLA BREDSDAL

140 KVM

Drömmer du om ett pulpettak men vill ändå uppleva rymden i ett sadeltak då ska du låta dig inspireras av Bredsdal. Här har vi planerat in 4 sovrum i bodelen av huset medan vardagsrum och kök flyter ihop i umgängesdelen.

Lägg till stora fönsterpartier i gaveln så har du generöst ljusinsläpp från 3 håll i det som troligtvis kommer bli din favoritdel av huset. Med en sprakande kamin som kan avnjutas från hela kök/vardagsrumsdelen är mysfaktorn hög.

SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING HÄR
LADDA NER PDF

VILLA HAGSKÄR

155 KVM

Den klassiska 1 1/2 -plansvillan, det finns en anledning till att den genom tiderna varit så populär. För att det är mer ekonomiskt att bygga två våningar och för att det är skönt att helt separera sovdelen från den mer allmänna umgängesdelen. Här har alla i familjen en egen vrå att krypa in i samt gott om ytor att umgås på.

Hagskär passar lika bra i en lantlig idyll som i villakvarteret i stan. genom att variera stående och liggande panel med en charmigt färgad dörr kan du skapa ditt helt egna Hagskär. Hur ser din favoritkombination ut?

SE EXEMPEL PÅ PLANLÖSNING HÄR
LADDA NER PDF

VILLA BJÖRKFJÄRDEN/VÄSBYVIKEN

167 KVM / 186 KVM

De pampiga 2-plans husen smyckar ofta den svenska landsbygden men passar också in i villakvarteren. Ett 2-planshus ger dig dubbelt så mycket boyta på per bottenplan. Du får mer kvar av tomten och en lite mer privat bodel på din övervåning.

Vi har som inspiration tagit fram 2 olika storlekar och kallar den mindre för Björkfjärden och den större för Väsbyviken. Övervåningarna är mycket lika varandra i planlösning medan bottenplanet bjuder på olika tänk där Väsbyviken har ett burspråk på baksidan.

SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING FÖR BJÖRKFJÄRDEN HÄR
SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING FÖR VÄSBYVIKEN HÄR
LADDA NER PDF BJÖRKFJÄRDEN
LADDA NER PDF VÄSBYVIKEN

VILLA HELGÖ

170 KVM

Det populära H-huset har blivit en egen modell. Generöst med utrymme även för den större familjen. Huset i sig skapar som en skyddad innergård på baksidan som blir den naturliga mötesplatsen utomhus.

Med stora fönsterpartier på gavlarna och innertak som går upp till nock ökar känslan av rymd. Med ett stort kök och en kamin får de flesta i familjen det mesta man kan önska.

SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING HÄR
LADDA NER PDF

HUSSERIE SKOG

En ny serie anpassningsbara hus från 125 – 180 kvadratmeter

GRANSKOG

2-plan 170kvm, 4 sovrum

BJÖRKSKOG

2-plan 168kvm, 4 sovrum

LÄRKSKOG 125

1-plan 125,5kvm, 3 alt. 2 sovrum

LÄRKSKOG 180

1,5-plan 180,8kvm, 4 sovrum

ETT HEM MED EN GENOMTÄNKT STIL

I vårt nya koncept, som vi kallar husserier, arbetar vi på ett lite annat sätt än vi normalt gör. Istället för att börja din hus-process med en stomme och ett blankt papper har vi använt vår erfarenhet och arbetat fram mera färdiga koncept som omfattar allt från exteriör till interiör och detaljer. Husen är helt enkelt mer färdiga från start men såklart ändå lika fullt flexibla som vanligt.

HUSSERIE SKOG

Skog finns i fyra grundmodeller

GRANSKOG

2-plan / 1-plan, 170 kvm
Planritning

BJÖRKSKOG

2 plan, 168 kvm
Planritning

LÄRKSKOG 125

1 plan, 125,5 kvm
Planritning

LÄRKSKOG 180

1,5 plan, 180,8 kvm
Planritning


SE LEDIGA TOMTER HÄR
KONTAKTA OSS

FLER SERIER

Snart lanserar vi serierna BOX, ECO och NEW COUNTRY.