fbpx

HUSMODELLER

Vilken husmodell passar dig? Utgå ifrån en husmodell som inspiration och rita ditt drömhus eller använd dem precis som de är. Såklart hjälper vi dig i processen med allt från planlösning till bygghandlingar. Vi har ju en del erfarenhet att ta av som vi vill dela med dig.

Vilken husmodell som passar dig bäst kan bero på flera olika faktorer som exempelvis tomtens förutsättningar och din egen livssituation.
Därför ger vi dig förslag på några riktigt bra husmodeller men självklart kan du också gå från en helt egen idé!

Välj en husmodell

Detta är några exempel på husmodeller och stommar att utgå ifrån.
Kontakta oss om du har andra idéer på en husmodeller som du tror skulle passa dig bättre!

Villa Frövik
VILLA
FRÖVIK

110 kvm

Villa Björknäs
VILLA
BJÖRKNÄS

124 kvm

Villa Bredsdal
VILLA
BREDSDAL

140 kvm

Villa Hagskär
VILLA
HAGSKÄR

155 kvm

Villa Björkfjärden
VILLA
BJÖRKFJÄRDEN

167 kvm

Villa Helgö
VILLA
HELGÖ

170 kvm

Husmodell Villa Frövik från Mälarvillan. Grå fasad av trä i modernare stuk. Dörr med ovalt fönster.

VILLA FRÖVIK

110 KVM

Frövik är en liten men otroligt smart planerad villa. Denna husmodell passar både den lilla familjen liksom ett par som önskar ett praktiskt och välplanerat hem med kök och vardagsrum i centrum. Som ett resultat av detta finns plats för allt och lite till i denna smarta villa.

Det går att variera i oändlighet, varför inte med svart panel och svart plåttak eller klassiskt rött med en liten farstukvist och foder i vitt. Valet ska passa bäst för just dig. Som ett resultat av detta kommer du att få det perfekta huset, som har allt!

SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING HÄR
LADDA NER PDF

VILLA BJÖRKNÄS

124 KVM

Detta är en husmodell som växt fram från många kunders val och drömmar. Eftersom huset har det generösa ljusinsläppet och ryggåstaket genom umgängesdelarna i centrum av huset charmar denna enplansvilla de flesta. Som ett resultat av alla godbitar i ett, passar detta hus de allra flesta.

Husmodell Björknäs finns i många olika utföranden med varierande planlösningar och storlekar för det är just så vi jobbar. Vi utgår från en idé, din eller vår, och skapar ditt drömhus. Därför blir ditt hem anpassat precis som just du vill ha det!

Innan du scrollar vidare borde du kika in på denna husmodell, den har allt och lite till!

SE EXEMPEL PÅ PLANLÖSNINGAR HÄR
LADDA NER PDF
Husmodell Villa Björknäs från Mälarvillan. Vit träfasad, stora fönster med stor terrass och pool.

Husmodell Villa Bredsdal i lite modernare stuk från Mälarvillan

VILLA BREDSDAL

140 KVM

Drömmer du om ett pulpettak men vill ändå uppleva rymden i ett sadeltak då ska du låta dig inspireras av husmodellen Bredsdal. Här har vi alltså planerat in fyra sovrum i bodelen av huset medan vardagsrum och kök flyter ihop i umgängesdelen. Slutresultatet av detta hus blir alltså hur trevligt som helst.

Sedan kan du lägga till stora fönsterpartier i gaveln så har du generöst ljusinsläpp från tre håll i det som troligtvis kommer bli din favoritdel av huset. Detta gör att du får mycket ljusinsläpp och en härlig känsla i rummet. Med en sprakande kamin som kan avnjutas från hela kök/vardagsrumsdelen är mysfaktorn hög. Resultatet på detta är alltså ett underbart hus för dig som vill ha yta att umgås och njuta.

SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING HÄR
LADDA NER PDF

VILLA HAGSKÄR

155 KVM

Detta är den klassiska en och en halvplansvillan Hagskär. Denna husmodell känner nog många igen och det finns en anledning till att den genom tiderna varit så populär. Detta för att det är mer ekonomiskt att bygga två våningar och för att det är skönt att helt separera sovdelen från den mer allmänna umgängesdelen. Här har alla i familjen en egen vrå att krypa in i samt gott om ytor att umgås på. Som ett resultat av detta har du här ett helt perfekt familjehem.

Husmodellen Hagskär passar lika bra i en lantlig idyll som i villakvarteret i stan. Genom att variera stående och liggande panel med en charmigt färgad dörr kan du skapa ditt helt egna Hagskär. Alltså är det bara din fantasi som sätter begränsningarna. Hur ser din favoritkombination ut?

SE EXEMPEL PÅ PLANLÖSNING HÄR
LADDA NER PDF
Husmodell Villa Hagskär från Mälarvillan. Fin grön fasad med mörkgrön dörr. Tvåplanshus.

Husmodell Villa Björkfjärden/Väsbyviken från Mlarvillan. Vit fasad med orange tegel, stor veranda.

VILLA BJÖRKFJÄRDEN/VÄSBYVIKEN

167 KVM / 186 KVM

De pampiga tvåplanshusen smyckar ofta den svenska landsbygden men passar också in i villakvarteren. Alltså är villa Björkfjärden/Väsbyviken ett helt perfekt hus. Ett tvåplanshus ger dig mycket yta på bottenplan, samtidigt som du får mer kvar av tomten och en lite mer privat bodel på din övervåning. Alltså ger detta hus dig de bästa förutsättningarna att få plats med allt som just du behöver.

Vi har som inspiration tagit fram två olika storlekar och kallar den mindre för Björkfjärden och den större för Väsbyviken. Övervåningarna är mycket lika varandra i planlösning men bottenplanet bjuder på olika tänk där Väsbyviken har ett burspråk på baksidan. Som ett resultat av detta har kan du inspireras av vilken typ som hade passat dig bäst.

SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING FÖR BJÖRKFJÄRDEN HÄR
SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING FÖR VÄSBYVIKEN HÄR
LADDA NER PDF VÄSBYVIKEN

VILLA HELGÖ

170 KVM

Det populära H-huset har blivit en egen modell. Detta hus har generöst med utrymme även för den större familjen. Husmodellen i sig skapar som en skyddad innergård på baksidan som blir den naturliga mötesplatsen utomhus. Därför är denna husmodell perfekt för dig som känner att du vill sluta in din trädgård och skapa fantastiska sällskapsytor. Som ett resultat av detta får även huset den unika och ack så coola formen efter ett H.

Med stora fönsterpartier på gavlarna och innertak som går upp till nock ökar känslan av rymd. Med ett stort kök och en kamin får de flesta i familjen det mesta man kan önska. Alltså skapar detta hus plats, rymd och ett utseende som lockar de allra flesta.

SE EXEMPEL PÅ PLANRITNING HÄR
LADDA NER PDF

Husmodell Villa Helgö. Vit träpanel med stora fönster

HUSSERIE SKOG

En ny serie anpassningsbara husmodeller från 125 – 180 kvadratmeter

Villa Granskog
GRANSKOG

2-plan 170kvm, 4 sovrum

Villa Björkskog
BJÖRKSKOG

2-plan 168kvm, 4 sovrum

Villa Lärskog
LÄRKSKOG 125

1-plan 125,5kvm, 3 alt. 2 sovrum

Villa Lärskog 180 kvm
LÄRKSKOG 180

1,5-plan 180,8kvm, 4 sovrum

VÅR NYA HUSSERIE, ETT HEM MED EN GENOMTÄNKT STIL

I vårt nya koncept, som vi kallar husserier, arbetar vi på ett lite annat sätt än vi normalt gör. Istället för att börja din husprocess med en stomme och ett blankt papper har vi använt vår erfarenhet och arbetat fram mera färdiga koncept som omfattar allt från exteriör till interiör och detaljer. Husen är alltså helt enkelt mer färdiga från start men såklart ändå lika fullt flexibla som vanligt. Detta för att underlätta och hjälpa dig att väcka tankar och idéer om vad som skulle passa just dig.

Husserie skog

HUSSERIE SKOG

Skog finns i fyra grundmodeller

GRANSKOG

2-plan / 1-plan, 170 kvm
Planritning

BJÖRKSKOG

2 plan, 168 kvm
Planritning

LÄRKSKOG 125

1 plan, 125,5 kvm
Planritning

LÄRKSKOG 180

1,5 plan, 180,8 kvm
Planritning


SE LEDIGA TOMTER HÄR
KONTAKTA OSS

FLER HUSMODELLER

Snart lanserar vi husserierna BOX, ECO och NEW COUNTRY.