VÄLJ HUSSTOMME OCH BYGG HUSET I EGEN REGI

Att köpa en stomme av oss på Mälarvillan innebär att vi levererar färdiga väggblock som monteras ihop till en husstomme, och att ni som kunder sedan tar över ansvaret för att färdigställa huset själva. Till en husstomme kan vi också leverera material för fortsatt byggprocess på egen hand vilket vi då kallar byggsats.

HUSSTOMME FÖR DEN SOM ÖNSKAR BYGGA SJÄLV

För många är husbygget en stor del av resan och tanken på att bygga själv är ofta en stor dröm. Vi erbjuder husstommar för dem som önskar just det. Det är sedan upp till varje kund att bestämma förutsättningarna för drömhuset och hur byggprocessen ska gå till.

Kanske har ni egna kontakter som ni vill använda er av, till en eller flera delar av entreprenaden? Vid köp av stomresta hus hanterar ni själva kontakten med elektriker, installatörer, rörmokare och andra leverantörer (om ni vill). Flexibiliteten finns fortfarande för oss att hjälpa till med det ni behöver.

Mälarvillan har ett stort kontaktnät, och vill ni lägga till eller plocka bort delar av entreprenaden eller tjänster går det givetvis bra. Vi skräddarsyr en lösning som passar just er och era behov!

ATT TÄNKA PÅ VID FÖRSTA KONTAKT

När ni träffar oss första gången kan det vara bra att ha förberett sig lite. Ju mer vi vet, ju lättare är det för oss att skräddarsy ert nya hus. Vi har många planlösningar för husstommar och färdiga byggsatser för de som gillar att snickra och bygga mycket själva. Det är ni som också bestämmer hur mycket ni vill påverka genom hela husprocessen.

Fyra viktiga saker att fundera över är:

  • När ska huset byggas?
  • Äger du/ni redan en tomt eller önskar ni hjälp att hitta en?
  • Vilka delar av entreprenaden önskar du/ni hjälp med?
  • Ungefär vilket pris får husstommen ha?

Detta hjälper oss att hitta en husstomme som överensstämmer med era förutsättningar och önskemål. Det gör det också lättare att beräkna priset på husprocessen.

HUSSTOMMEN LÄGGER GRUNDEN FÖR BYGGRESAN

Det är vår ambition att ni ska hitta ett hus att trivas i länge. Vi vill hjälpa er att få den upplevelsen av det egna husbygget som ni önskar.

Därför har vi idéer för husstommar i flera modeller och storlekar, och är väldigt flexibla när det kommer till vilka delar i husprocessen som vi kan hjälpa till med.

Ta gärna en titt bland våra inspirationshus, eller samla på er bilder ni inspireras av och ta med till vårt möte. Då kan vi tillsammans hitta ett hus som uppfyller era krav. Ingenting är omöjligt för oss.

Vi erbjuder förutom husstommar även nyckelfärdiga hus eller hjälp att förverkliga er egen alldeles unika husdesign.

Har du några frågor?

Kontakta oss så berättar vi mer

FÖRDELAR MED STOMRESTA HUS

Ni får stöd tidigt i processen och kan skräddarsy vilka delar du/ni vill ha hjälp med.
Ni har själva god insyn och kontroll över byggnationen.
Ni kan vara med och styra priset genom valet av hantverkare.

Gjuten betongplatta hus

VÄLJ MELLAN FLERA OLIKA MODELLER

Husbygget börjar med en husstomme och ett blankt papper – resten är upp till er! Vi erbjuder många olika modeller och storlekar och är flexibla när det kommer till hur husprocessen ska gå till. Vissa gillar att snickra och bygga mycket själva men saknar ett kontaktnät av elektriker, installatörer och liknande. Dessa kontakter kan exempelvis vi bistå med. Andra kanske har full koll på husbygget och kontakterna men behöver hjälp med det administrativa som bygglov, avrop och slutbesiktningar.

Vi finns tillgängliga oavsett vad ni behöver hjälp med.

KONTAKTFORMULÄR

VÅRA HUS & STOMMAR

Se alla våra husmodeller och husserier

LÄS MER >>

FLER HUSSERIER

Snart lanserar vi serierna BOXECO och NEW COUNTRY.
Läs även mer om våra nyckelfärdiga hus och egen design…

DESIGNA DITT EGET HUS

Bestäm själv hur ert hus ska se ut.
Vi utgår från er idé och bygger ett unikt hus för er.

LÄS MER >>

NYCKELFÄRDIGA HUS

När ni vill ha hjälp med hela husprocessen.
Vi utgår då från färdiga husserier och modeller.

LÄS MER >>

Följ oss gärna på Facebook & Instagram