Ett hem ska spegla dem som bor i det och vara anpassat efter deras unika behov och livsstil. Genom att skräddarsy ert hem tillsammans med oss på Mälarvillan får ni ett hus som är anpassat helt och hållet för ert tycke och smak. Genom alla år som hustillverkare har vi samlat på oss mängder med ritningar för er inspiration som ni kan utgå ifrån. Av de mest återkommande stilarna och valen har vi sammanställt ett antal modeller som återfinns på sidan husmodeller

För att inspirera dig i ditt husprojekt har vi också ett bibliotek som visar lite vad vi gjort. Se därför våra olika exempel på hus här nedanför som just exempel, som en inspirationskälla. Ni ändrar fritt i utformning, storlek, planlösning och inredningsval. Inspirationen till hur ert drömhus ska se ut kan komma från många olika håll. Tillsammans med er gör vi vårt yttersta för att förverkliga era husdrömmar. Vi samskapar ert hem!

VILLA 1824

2 PLAN, 219 KVM

Detta hus i 2 plan är en elegant och representativ villa med ett minimalistiskt formspråk som hämtat inspiration ur modern villaarkitektur. Funktionella ytor med inredningsval som ger känsla av natur och ljus. Stora fönsterpartier mot altan och baksida.

SE BILDER HÄR

VILLA 1742

1,5 PLAN, 175 KVM

Villa i 1,5 plan. Stora ljusinsläpp i gemensamhetsutrymmen. 4 sovrum på övervåningen och ett kök som ligger centralt i huset.

SE BILDER HÄR

VILLA 1713

SUTTERÄNGHUS, KVM

Det är något speciellt med en sutterängvilla. Åt ena hållet en 1-plansvila och åt andra hållet en 2-plansvilla. Detta fantastiska sutteränghus har en blygsam framsida och en storslagen baksida.

SE BILDER HÄR

VILLA 1733

2 PLAN, 174 KVM

Villan som är en förlaga till vår husserie SKOG är både intressant och vackert. Ett hus med stora utrymmen där naturen har hittat in genom naturnyanser i inredning. Där panelen byter riktning samt färg i det insjunkna gavelpartiet. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök på bottenplan.

SE BILDER HÄR

VILLA 1736

2 PLAN, 232 KVM

2-plans villa i en nedskalad Herrgårdsvariant. Generöst med spröjsade fönster som ger härligt ljusflöde i den öppna planlösningen. 3 generösa sovrum och en stor walk-in-closet på övervåningen.

SE BILDER HÄR

VILLA 1734

2 PLAN, 178 KVM

Villa i 2 plan. Ett hus med stora utrymmen. Vardagsrum på både bottenplan och övervåning . 4 sovrum på övervåningen och ett kök som ligger i fil med vardagsrum.

SE BILDER HÄR

VILLA 1727

2 PLAN, 180 KVM

Villa i 2 plan byggd i New England-stil som smälter in i de vackra lantliga omgivningarna. Generösa gemensamhetsutrymmen med utnyttjad rymd då vardagsrummet på bottenvåningen är öppet genom 2 våningar. Allrum och 3 sovrum på övervåningen. Stort badrum i relaxstil på nedervåningen.

SE BILDER HÄR