fbpx

LEDIG TOMT FRÖVI, LINDESBERG


Fantastiskt läge med sjöutsikt i ett familjevänligt område

Vibyn 15, Frövi

Lindesbergs kommun

Tomt 1:42

Söker du ett nyproducerat hus om 120 kvm av högsta klass, med genomtänkt planlösning och med sjöutsikt? Nu har du chansen att förvärva en villa beläget endast ett stenkast från Väringens strand!

Notar, tillsammans med Mälarvillan, presenterar ett nyckelfärdigt hus, med indraget kommunalt vatten och avlopp samt fiber anslutet, i ett fantastiskt läge. Huset har härlig öppen planlösning med genomgående påkostade materialval såsom kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och kaklade badrum med inredning från Svedbergs. Huset har tre sovrum, tvättstuga, två badrum samt en stor sällskapsyta med kök.

På mindre än 10 minuters promenad tar du dig till båthamnen och badstranden som ligger på Väringens ”solsida”. Sjön är också en mycket uppskattad och fiskerik sjö, mest känt för sitt fina Gös-bestånd.

Fastigheten ligger i Frövi och härifrån tar du dig med bil till centrala Örebro på 25 minuter, eller 16 minuter med tåg. Från Frövi centrum finns det goda kommunikationsmöjligheter i form av både buss och tåg. Där finns också allt du behöver, såsom matbutik, vårdcentral, folktandvård och apotek.

Missa inte chansen att förvärva ett helt nytt hus med sjöutsikt i ett familjevänligt område!

För ytterligare information kontakta gärna Marcus Bergdahl, Fastighetsmäklare på Notar eller Johan Nordbrandt, säljansvarig på Mälarvillan!

SE BILDER OCH BESÖK ANNONSEN HÄR

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG:
JOHAN NORDBRANDT

Säljare Närke och Dalarna

070-056 94 90 test

johan.nordbrandt@malarvillan.se

Tillbaka till lediga tomter