fbpx

LEDIG TOMT MURARBO, SIGTUNA


Murarbro- Ett område omgivet av magisk natur

Välkommen till ett modernt och tryggt bostadsområde omgivet av magisk natur som erbjuder närhet till allt som ger dina drömmar och verklighet de bästa förutsättningarna. De välplanerade husen är ritade av prisbelönte Anders Holmberg arkitekter.

En enskild väg slingrar sig upp mot byns välkomnande entré av grönska och en vackert smidad entrégrind. Promenadstråk på upplysta gångstigar tar dig tryggt till dina grannar, kommunikationer och naturområden.

Tillsammans med markutvecklaren har vi glädjen att producera villorna till etapp 1 i området Murarbo. Ett område som ger det bästa av flera världar.

För mer information ta kontakt med Björn Landström hos oss eller besök
www.murarbo.se

Området och tomterna
Ser vi tillbaka i tiden har det traditionella sättet att planera och bygga villor i Sverige varit att använda sig av stora tomter vilka ofta förblir outnyttjade. Murarbovillan visar på det framtida sättet att bygga välplanerade och yteffektiva hus. Villor som inte är större än de behöver vara utan att ge avkall på funktion och komfort.

Det gör att de får plats på mindre tomter som i sin tur ger dig tid och ekonomi till det du vill ha mer av i livet. Murarbo med sina rekreationsområden ger en livfull atmosfär redan från inflyttningsdagen, och är utformat för att bjuda in till otvungen granngemenskap. Samtidigt kan du alltid välja att ostört dra dig tillbaka när det passar dig. Det är en plats där alla kan trivas och känna sig trygga.

BILDER
Ledig tomt murarbo sigtuna. Visning av område
Visualisering av området
3D bild på planerade villor Murarbo Sigtuna
3D bild på planerade villor

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG:
BJÖRN LANDSTRÖM

Säljare Stockholm Norr och Uppsala
021-471 83 80
070-396 15 04

bjorn.landstrom@malarvillan.se