Planlösningar

Planlösningen är kanske det mest personliga i ditt hus. Den ska spegla vilka behov och önskemål man har och vara enkel att överblicka. Oavsett om rummen ska fördelas på 1-plan, 1,5-plan eller 2-plan så har Mälarvillan det ni söker.

Vi hjälper er med smarta lösningar och skapar en planlösning som ska hålla länge, rum som går att förändra vid behov. Antingen har ni kanske en egen idé och vi skissar utifrån den eller så tar vi fram olika förslag vi har i vårt stora ritbibliotek med planlösningar. Förslag ni fritt kan ändra för att passa just er.

På denna sida finner ni ett antal exempel på planlösningar vi gjort tidigare.

Planlösningarna kan användas som exempel och/eller som inspiration. Har ni däremot egna skisser, idéer eller ritningar är de lika välkomna. Era förslag använder vi som utgångsläge för att hitta fram till ert drömhus. 

Boka ett förutsättningslöst möte redan idag, där vi får ta del av era idéer och tankar ni har om ert kommande hem.

Vilken planlösning passar dig?

Mälarvillan är er flexibla husleverantör som erbjuder planlösningar för alla typer av hus. Oavsett om ni är ute efter planlösningar för 1-plan, 1,5-plan eller 2-plans hus så har vi något som passar alla.

Inspireras gärna av våra färdiga förslag eller kom med skisser på egna planlösningar. Vi hjälper er hela vägen från första idéen till det färdigställda drömhuset. Fyll gärna i vårt kontaktformulär nedan så tar vi det därifrån.

Våra tips till smarta planlösningar

Planlösning - öppen planlösning.

KONTAKTFORMULÄR

Följ oss gärna på Facebook & Instagram