fbpx

KÖP DIN STOMME & MATERIALSATS AV OSS

Vi vill gärna vara med på din resa mot ditt drömhus och står gärna för leveransen av stomme och materialsats. Att köpa en stomme av oss på Mälarvillan innebär att vi levererar färdiga väggblock som monteras ihop till en husstomme. Du tar sedan över ansvaret för att färdigställa huset själv. Detta ger dig en god insyn och kontroll över byggnationen och du kan påverka vilka hantverkare och leverantörer du vill använda. Vi ritar och bygger din husstomme precis som du vill att ditt hus ska se ut. Till en husstomme kan vi också leverera byggmaterial för innerväggar med mera, detta kallas materialsats. Vi tar även fram de handlingar som du behöver för att söka bygglov.

Tillsammans tar vi fram huset som passar dig

Vi utgår från din idé och bygger ett unikt hus för dig. Ju mer vi vet, desto lättare är det för oss att skräddarsy ditt nya hus. Det är också du som bestämmer hur mycket du vill påverka genom hela husprocessen. 

Fyra viktiga punkter inför vårt möte:

  • När vill du bygga ditt hus? 
  • Äger du redan en tomt eller önskar du hjälp att hitta en? 
  • Vilka delar av entreprenaden önskar du hjälp med?
  • Vilken budget har du? 

Dessa punkter hjälper oss att ta fram ett hus som passar dina förutsättningar och önskemål.

Husstommar från Mälarvillan

Husstommar – exempel och priser

Nedan har du ett urval av stommar från Mälarvillan. Dessa populära modeller ger en känsla för våra hus och standard. Priser är satta för husstomme samt material till helt färdig utsida. Hos oss ingår det alltid en montagegenomgång med byggherre eller hantverkare för att säkerställa och underlätta resning av huset. I leveransdeklarationen framgår det att ni kan köpa till materialsats för invändigt byggmaterial. Kontakta säljare för med info kring detta.  

Modell Björknäs 124 fr. 1.369.000 kr.

Se husritning för Björknäs här

Se leveransdeklaration här

SKRÄDDARSY

Du kan välja att skräddarsy din egen Mälarvilla.
Startkostnad för skräddarsydd Mälarvilla är 30.000 kr, vid avtal dras självklart detta av då det ingår i priset på husstommen.

KONTAKT

Andreas Vollstedt

Säljare Mälarvillan

Tel: 070-755 66 44

andreas.vollstedt@malarvillan.se

Personal Andreas Vollstedt Mälarvillan

Designa ditt eget hus

Bestäm själv hur ditt hus ska se ut.
Vi utgår från din idé och bygger ett unikt hus för dig.

Till designa eget hus