fbpx

Vinkelhus – utnyttja varenda kvadratmeter!

Vinkelhus är en populär husmodell som vi på Mälarvillan har byggt många utav. Med denna modell kan du verkligen utnyttja varenda kvadratmeter! Här har du chansen att efter dina egna önskemål skapa en villa med en planlösning som du väljer helt fritt på egen hand för hela familjen att växa i. Fördelarna med denna typ av hus är dess anpassningsbara funktion. Med denna modell får du häftiga vinklar som lämpas för tomtens förutsättningar och huset skapar en inramning för en insynsskyddad uteplats.

Mälarvillan bygger efter dina önskemål och hjälper dig gärna med att hitta den modellen som passar dig bäst. Det är du som bestämmer vilken planritning, takform, stil på arkitekturen och vilken fasad ditt vinkehus ska ha. Tro det eller ej, kanske just du står redo att flytta in i ditt nya vinkelhus, snabbare än du tror. Vilket vinkelhus är du?

Se vinkelhus vi tidigare har byggt

Villa 1826 från Mälarvillan. Vitt trähus

VILLA 1826

Enplansvilla med öppna ytor och utsikt mot härlig uteplats.

Mälarvillans Villa 10851 enplanshus

VILLA 10851

Stort vinkelhus i enplanstyp med stora fönsterpartier.

Vinkelhus byggt av Mälarvillan. Villa 1763

VILLA 1763

Enplans vinkelhus formad som ett L med plats för hela familjen och med insynsskyddad uteplats.

Vinkelhus - Villa 1834 vinkelhus från Mälarvillan

VILLA 1834

Tvåplanshus med en personlig design i svart.

Rött vinkelhus Björknäs byggd av Mälarvillan

VILLA 10941

Lantlig enplansvilla med fönsterpartier mot härlig omliggande natur.

Vinkelhus 1736 från Mälarvillan

VILLA 1736

Tvåplans vinkelhus med plats för hela familjen.

Vinkelhus byggt av Mälarvillan

Ett vinkelhus anpassat efter dina önskemål

Denna modell ger en livfull känsla till huset. Vare sig om du vill ha ditt hus på ett eller två plan kan vi anpassa vårt bygge efter dina önskemål. Huset definieras av dess brutna vinklar som skapar en unik och intressant känsla av huset.

Vinkelhuset möjliggör utsikt, stora ljusinsläpp samt en uteplats som är insynsskyddad där du kan sitta utan för mycket vind i ansiktet och sola dig kring vårkanten. Med hjälp av vinklar får du tydliga rum i huset vilket skapar praktiska och funktionella lösningar. Du kan välja att ha huset i enplan, tvåplan eller med loft, vi står redo för alla sorters idéer.

Vinkelhus i trä

Våra vinkelhus i trä är hus som familjer kan växa i. Med allt i ett plan, en öppen planlösning och stora ytor får ni alla gott om plats och starten på en plats att verkligen trivas på. Välj bland massor av tillval för att skapa ett personligt hem som du och familjen kan trivas i både idag, och lång tid framöver. Dessutom, vinkelhuset kan stå klart och du är redo för inflytt både på ett snabbt och enkelt sätt.

Vill du ha hjälp med dina funderingar eller är du nyfiken att se fler vinkelhus som vi tidigare byggt kan du kontakta oss nedan.

Intresseanmälan