Totalentreprenör eller stomleverantör.
Hos Mälarvillan får företag skräddarsydda produkter av hög kvalité.

 

Mälarvillan erbjuder olika alternativ för byggföretag som själva sköter entreprenad eller exploatörer som vill beställa nyckelfärdiga hus på ett kontrakt. Med kontor i Västerås och Eskilstuna samt egen produktionsanläggning i Surahammar finns vi nära. Det borgar för trygga affärer, korta ledtider, korta transportvägar och prisvärda lösningar.

Kontakta Mälarvillan

Patrick Månsson

Affärsområdeschef Företag 021-470 56 05 070-191 90 99 patrick.mansson@malarvillan.se

Stom- och blockleverantör

Byggföretag anlitar Mälarvillan i byggprojekt för att få specialanpassade stommar och block till byggnation av bland annat skolor, större boenden och parhus.
För företag Mälarvillan

Totalentreprenad

Exploatörer, exempelvis bostadsrättsföreningar, väljer Mälarvillan som husleverantör med totalentreprenad. Vi åtar oss entreprenörsansvaret för 1- och 2-planshus såsom radhus, parhus, kedjehus och fristående villor.

Mälarvillan erbjuder två alternativ:

  • Beställaren driver projektet. Färdig grund inkl. markarbeten.
  • Mälarvillans projektledare samordnar hela byggprocessen inklusive grund- och markarbeten.

gaddeholm-for-foretag-malarvillan

Närproducerat

Vi ställer höga krav på att material, produktion och transporter följer gällande normer och krav på låg energianvändning och miljöbelastning. Våra 20-tal hantverkare i produktionsanläggningen i Surahammar sätter ihop husen för hand – spikpistolen är en av produktionens få maskiner. Vårt trä hämtar vi från skogar och sågverk i närområdet. Med korta kedjor blir våra leveranser prisvärda och samhällsvinsterna stora.
lokalproducerad-for-foretag-malarvillan

Tack för din beställning!
Din katalog är på väg.
Om du inte har fått din katalog inom 15 minuter, kolla din skräppost.
Finns den inte där heller, hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.
Vill du se mer? Beställ vår huskatalog
Jag vill ha den hemskickad Jag vill ha den digitalt
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den idag så får ni den hemskickad inom ett par dagar så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.
Vår huskatalog innehåller inspiration, husstilar och praktiska tips om hur ni går till väga för att bygga hus tillsammans med Mälarvillan. Beställ den så skickar vi den till er via mail så att ni kan titta i den tillsammans, diskutera och börja planera!
Har tomt?
behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka mig aktuell information och erbjudanden. Mälarvillans integritetspolicy*
Något gick fel, vänligen försök igen om en stund.
Säkerställ att alla markerade fält har fyllts i korrekt.